Onkológiai diagnosztikai eszközök fejlesztése Nyíregyházán - TIOP-2.2.6-12/1A-2013-0005 

Felolvasó szoftver letöltése    Látássérülteknek böngésző letöltése   Szöveges böngésző letöltése

 

Kedvezményezett neve: Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kórházak és Egyetemi Oktatókórház

Projekt megvalósításának helyszíne: 4400 Nyíregyháza, Szent István u. 68.

A Nemzeti Fejlesztési Ügynökség (mint Támogató) az Új Széchenyi Terv Társadalmi Infrastruktúra Operatív Program keretében "Struktúraváltás támogatása az onkológiai centrumok fejlesztésével" tárgyú pályázati felhívást tett közzé, melyre a Kedvezményezett támogatást nyert. A Támogatási Szerződés megkötésére 2013. december 20. napján került sor.
A Projekt alapvető célja a magas színvonalú onkológiai egészségügyi ellátásokhoz való hozzáférés biztosítása Nyíregyháza és vonzáskörzetében, elsősorban az elavult onkológiai és sugárterápiás eszközök pályázat keretében megvalósuló cseréje útján.
A Projekt keretében beszerzésre kerülő MR-berendezés és Faraday-katlitka, valamint a hozzájuk kapcsolódó onkológiai gép-műszer és informatikai eszközök hosszú távon biztosítani hivatottak a rosszindulatú daganatok okozta halálozás csökkenését az egészségügyi szolgáltatás igénybevevő lakosság körében. 

Projekt összköltség: 495.000.000.- Ft
Elnyert támogatás: 495.000.000.- Ft (100%-os támogatási intenzitás)
A Projekt megvalósítás tervezett időszaka: 2013. július 1. - 2015. június 30. (a hatályos Támogatási Szerződés alapján) 

Beszerzésre kerülő orvostecnikai-eszközök:
MR - berendezés - 1 db
Faraday kalitka - 1 db
Hordozható EKG - 2 db
Betegfigyelő monitor - 3 db
Tolókocsi - 6 db
Infúziós pumpa - 2 db
Készenléti táska - 2 db
Altatógép - 1 db

A Projekt keretében beszerzésre kerülnek továbbá orvostechnikai eszköznek nem minősülő, ám az onkológiai egészségügyi ellátást a beteginformációs rendszeren keresztül közvetetten segítő infokommunikációs eszközök.

A Projekt keretében az MR - berendezés és az egyéb orvostechnikai eszközök beszerzése közbeszerzésen keresztül valósul meg, amelyek jelenleg előkészületi státuszban vannak. Az eszközök beszerzését nagymértékben befolyásolja, hogy a Projekt megvalósítása a TIOP 2-2-7 "Tömbkórház" projekttel párhuzamosan és bizonyos részeiben egymásra épülve zajlik, ezért a Tömbkórház projektben bekövetkező változások - különösen az MR eszközök, Faraday-kalitka vonatkozásában - feltétel nélküli kihatással vannak a Projektben megvalósítandó beszerzések időbeli ütemezésére is.
Infokommunikációs eszközök beszerzésének aktuális állása: Kbt. 122/A.§ szerinti hirdetmény közzétételi eljárás nyertese kiválasztásra került, 2015. február 6. napján az összegzést a Kedvezményezett kiküldte. A szerződéskötés várható időpontja: 2015. február 25. A szerződés teljesítése várhatóan: 2015. márciusa folyamán.

Nyilvánosság biztosítása: A "B" típusú tábla a kórház területén kihelyezésre került.

A Projekttel kapcsolatos további információk:

Kun József - Projektiroda vezető 
Szabolcs - Szatmár - Bereg Megyei Kórház és Egyetemi Oktatókórház
Székhely: 4400 Nyíregyháza, Szent István u. 68.

 

 

Top UK Bookmakers b.betroll.co.uk betfair
How to get bonus http://l.betroll.co.uk/ LB