Jótékonysági hangverseny az idős betegek megsegítésére

Neves hazai és külföldi kórusok részvételével, tizenkettedik alkalommal rendezik meg augusztus 15. és 21. között a Cantemus Kórusfesztivált és Karvezetői Mesterkurzust Nyíregyházán.

A fesztivál megnyitásaként, a Nyíregyházi Cantemus Kórus és a Nyíregyházi Rotary Club szervezésében, augusztus 15-én 20 órától jótékonysági hangversenyt adnak a Nyíregyházi Cantemus Kórus együttesei a Magyarok Nagyasszonya Római Katolikus Társszékesegyházban.

A kórus a koncert teljes bevételét a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kórházakért Közhasznú Alapítvány támogatására ajánlotta fel.

Az alapítvány a befolyó összeget az idős betegek ápolási körülményeinek javítására, életminőségük kedvezőbbé tételére, és a hozzátartozók otthoni ápolással kapcsolatos ismereteinek fejlesztésére fordítja.

Így, aki jegyet vált a hangversenyre, nemcsak egy felejthetetlen kulturális élménnyel gazdagodhat, hanem egy olyan kezdeményezést is tevékenyen támogathat, ami mindannyiunknak szívügye.

A támogatói jegyek ára 2000 Ft, jegyeket a Cantemus Kórusirodán és a Nyíregyházi Rotary Club Egyesületnél lehet vásárolni.

 

http://www.cantemus.hu/cantemus/fesztival/event/nyiregyhaza-jotekonysagi-hangverseny-xii-cantemus-nemzetkozi-korusfesztival/?instance_id=394